Het kermisweekend in Geesteren ging vrijdagmiddag van start met de seniorenbingo bij Erve Kampboer, di kom 14.00 uur begon. Een uur later werd dan ook de kermis officieel geopend, gevolgd door het traditionele bedrijvenuurtje bij Café Zaal Kottink. De drukbezochte feestavond werd verzorgd door fantastische optredens Vande lokale band ‘The Big Ashtray’ en DJ Madhouse, die het publiek tot in de late uurtjes wisten te vermaken.

Op zaterdagochtend om 10.00 uur begon de tweede dag van de kermis met de jaarlijkse rommelmarkt. De kermis ging om 14.00 uur open en tevens startte toen de kinderbingo met ruim 70 kinderen. De Dorpsstraat, de kermisattracties en het Kottinkplein begonnen zich door de dag heen steeds meer te vullen, waarbij de dag feestelijk werd afgelosten met een spectaculair optreden van The Euros, gevolgd door DJ Benn, die beiden voor een geweldige sfeer zorgden. 

Zondagochtend liep het dorp om 11.00 uur alweer uit voor een gezamenlijk dorpsontbijt, waarbij meer dan 300 mensen aanschoven om de laatste dag van de kermis goed te beginnen. Om 11.30 uur konden liefhebbers genieten van de oldtimerrit van ’t Oale Brik, waarna ’s middags de kampioenen van Geesteren het podium op kwamen om een applaus van het publiek in ontvangst te nemen. Het kermisweekend werd afgesloten met een optreden van Special Guest Danny Panadero, die het publiek nog één keer liet genieten.

De Activiteiten Vereniging Geesteren (AVG) kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend vol plezier en saamhorigheid. De volgende activiteit van de AVG is de Alleskunner op 20 en 21 september bij Café Zaal Kottink.