Op zondag 10 december vond de kersmarkt in het centrum van Geesteren weer plaats. Met het diverse aanbod aan koopwaar en de vele activiteiten op het programma was de kerstmarkt een trekpleister voor jong en oud, van heinde en verre.

Ook dit jaar kon elke bezoeker genieten van de vele proeverijen en verrassende kramen. Naast het unieke aanbod van koopwaar, kon men genieten van diverse heerlijke versnaperingen. De markt was dan ook op en top kerst; de kerstman DJ fietste tussen het publiek door en zorgde voor de nodige sfeer, terwijl de herderin met haar schapen tussen de bezoekers liep. Er was een oud-ambachtenplein gecreëerd waar de bezoekers diverse oude ambachten konden aanschouwen. De mogelijkheid was er om kosteloos een kerstkaart te maken middels de selfie photobooth. De kinderen van de Aloysiusschool, BSO de Bengels en de AVG verzorgden de levende kersstal in de kerk. Tevens was er voor de bezoekers de mogelijkheid gecreëerd om vanaf de kerstmarkt een uitstapje te maken naar tuincentrum Heerdink en Roelofs Kerstbomen middels de Parijse oldtimerbus.

Kortom, wij als organisatie kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Deze dag zou niet zo’n succes kunnen zijn zonder onze sponsoren en “vrienden van” de AVG, dankzij hun steun kunnen wij dit soort activiteiten organiseren.